9 juni 2022 laatste concert Sir Elton John in Nederland

Sir Elton John komt op 9 juni 2022 naar Nederland voor zijn laatste concert in dit land. De Engelse zanger geeft dan een optreden in het Gelredome in Arnhem. Het optreden zal onderdeel zijn van zijn afscheidstournee Farewell Yellow Brick Road The Final Tour.

Sir Elton John

Toch komt dit nieuws voor de echte fans van Sir Elton John niet als een verrassing. Gelredome was de afgelopen dagen al hints aan het geven via social media. Zo plaatsten de social media accounts van het stadion/theater foto’s van een groot doek met daarop de hoofdletter ‘E’ met een sterretje en de tekst ‘Binnenkort een speciale onthulling!’. De fans herkenden daarin het logo van de Engelse zanger.

Veel fans hadden al gehoopt dat Sir Elton John Nederland in zijn Farewell Yellow Brick Road The Final Tour zou opnemen. Het is dan ook de allerlaatste kans om de inmiddels 74-jarige zanger te zien optreden. Sir Elton John kondigde de tournee in 2018 al aan, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Toch trad de zanger in 2019 twee keer op in de Ziggodome in Amsterdam. In de komende wereldtournee zal Sir Elton John zijn allerlaatste concerten in grote stadions houden. Zo begint de zanger zijn tournee op 27 mei 2022 in Frankfurt. Sir Elton John heeft ongeveer 300 miljoen verkochte platen op zijn naam staan en is daarmee één van de meest verkochte artiesten ter wereld. Het concert in de Gelredome zal de laatste keer zijn dat Sir Elton John een optreden geeft in Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: