Album Kanye West komt snel volgens manager

Volgens de manager van de rapper zal het tot twee keer uitgestelde album Donda van Kanye West uitkomen na de luistersessie in Chicago. Het lange wachten van de fans zal dan eindelijk beloond worden. Aankomende donderdag zal die laatste luistersessie plaatsvinden en daarna komt Donda absoluut uit. Dat zegt Bu Thiam, de manager van Kanye West op Instagram.

Kanye West

Dit zal de derde luistersessie voor fans en genodigden zijn die Kanye West geeft voor het Donda album. De eerste keer dat Kanye zijn tiende studioalbum liet horen, was hij van mening dat de muziek nog niet goed genoeg was om uit te brengen. Hij verplaatste de release van het album en besloot op 5 augustus een nieuwe luistersessie te houden. Het was de bedoeling dat Donda de dag er na uit zou komen, maar ook toen was de rapper nog niet tevreden en ging hij terug de studio in.

De manager van Kanye West heeft nog geen precieze datum gegeven voor de release, maar zegt dat het 100% zeker is dat het album niet nog een keer zal worden vertraagd. Er is dus een grote kans dat Donda volgende week donderdag zal worden uitgebracht.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: