Alec Baldwin gaf eerste interview nadat hij een vrouw dood schoot

CNN laat weten dat Alec Baldwin zijn eerste interview heeft gegeven nadat hij meer dan een maand geleden de 42-jarige cameravrouw Halyna Hutchins dood schoot. Het dodelijke schietincident gebeurde op de set van de film Rust. De acteur schoot Halyna Hutchins dood met een pistool waar geen munitie in had moeten zitten.

Alec Baldwin

Hij heeft nu een interview gegeven aan George Stephanopoulos van ABC News, zo meldde iemand woensdag aan CNN Business. De nieuwszender en de woordvoerders van Alec Baldwin wilden niet reageren op dit verhaal. Het is ook niet bekend wanneer de beelden van het interview zullen worden uitgezonden.

Eind oktober schoot hoofdrolspeler en producent Alec Baldwin een crewlid van de western Rust dood. Veel mensen vonden dat nogal ironisch op een lugubere manier, want Alec Baldwin heeft zich vaak uitgesproken tegen vuurwapenbezit. Dat nou juist hij iemand dood schiet doordat er geen goede veiligheidsregels gehanteerd werden met betrekking tot vuurwapengebruik, maakt het ironisch. Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar het ongeluk. Het wapen dat de acteur afvuurde had eigenlijk losse flodders moeten bevatten, maar bleek uiteindelijk toch geladen met echte kogels.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: