André Hazes en Sarah hebben de sleutel van hun nieuwe huis

André Hazes en Sarah van Soelen hebben vandaag de sleutel van hun nieuwe woning gekregen. Ze hebben het huis in de wijk Hillegersberg samen gekocht. Nu kunnen de tortelduifjes dus officieel samen gaan wonen.

André Hazes Sarah van Soelen

Sarah op Instagram:

Eindelijk is het zo ver, ons eigen huisje! Niks liever dan met jou! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend. Nu echt van ons!! Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen

In April maakten André Hazes en Sarah van Soelen bekend dat ze een relatie hadden en in mei hebben ze samen het huis in Hillegersberg gekocht. Aan het appartement hing een prijskaartje van 815.000 euro. André Hazes wilde dicht bij zijn zoontje wonen, dus hij heeft voor deze woning gekozen omdat het maar enkele kilometers bij Monique Westenberg vandaan ligt. Monique is met de zoontje André in de villa blijven wonen toen de relatie voorbij was.

In eerste instantie baalde André Hazes wel dat het nieuws over de aankoop van de woning zo snel uitlekte via de media, maar daar heeft hij nu vrede mee. In een column voor Veronica maakte hij bekend dat dit huis niet zijn eerste keus was, maar in het huis dat hij op het oog had werd hij geweigerd door de bewonersraad. Die hadden helemaal geen zin in alle hectiek die André Hazes met zich meebrengt. Denk aan fotografen voor de deur en andere ongemakken.

Sarahs vader hielp het stel uit de brand. Het stel had het heel gezellig bij de familie van Sarah in huis, maar de behoefte om lekker samen te zijn was er natuurlijk ook.

André Hazes:

Hij stelde voor om samen iets te kopen, de hypotheek 50-50. Sarah en ik dollen er vaak over dat we zo snel gaan samenwonen. We doen het rustig aan, nemen echt de tijd, hè?’ Als het misgaat, houden we er in elk geval een goeie investering aan over

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: