André Hazes en Sarah van Soelen tijdelijk uit elkaar

Sarah van Soelen heeft een openhartig interview gegeven aan Beau Monde en daarin maakt ze bekend dat zij en André Hazes tijdelijk uit elkaar zijn. Er is volgens van Soelen geen sprake van ruzie en er is ook niemand anders in het spel. André en Sarah hebben tijdens een gesprek samen besloten om een pauze in te lassen. Heel vreemd is dat ook niet, want de afgelopen maanden waren nog al een rollercoaster voor het stel.

Sarah van Soelen interview

Er doken de afgelopen weken hier en daar al geruchten op dat het stel uit elkaar zou zijn en ook werden er geen foto’s meer gedeeld waar ze samen op staan. Ook heeft Sarah van Soelen de ketting met de naam André niet langer meer om haar nek hangen. Toch gingen de relatiebreuk geruchten pas als een lopend vuurtje rond, toen ook de initialen van André verwijderd werden uit de bio van Sarah op Instagram.

Sarah laat verder weten dat ze geen idee heeft hoelang zij en André uit elkaar blijven. André Hazes woon nu bij zijn moeder en heeft het volgens haar erg zwaar omdat hij de afgelopen jaren zoveel voor zijn kiezen kreeg. Sarah van Soelen is erg begripvol naar André en deze situatie toe. Ze begrijpt dat Hazes op dit moment alleen rust nodig heeft en een relatie past nu even niet in dat plaatje. Ze ontkend dan ook dat ze met ruzie uit elkaar zijn gegaan of dat er een ander in het spel is. Hazes zou namelijk meerdere keren bij ex-vriendin Monique gezien zijn, maar daar verklaarde Rachel Hazes al over dat hij daar gewoon komt voor zijn zoontje.

In het interview wordt ook duidelijk dat Sarah van Soelen nog niet klaar is met André Hazes en graag een toekomst met hem zou willen. Volgens haar passen de twee perfect bij elkaar en vullen elkaar erg goed aan. In goede en slechte tijden. Ook nu.

Sarah van Soelen:

Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: