André Hazes werd afgewezen voor huurhuis

Nadat André Hazes zijn verloofde Monique Westenberg had ingeruild voor Sarah van Soelen moest er een woning komen. Voor een huurhuis Andre Hazeswerd hij afgewezen. Dit schrijft de zanger in zijn column voor de Vlaamse nieuwssite HLN. Volgens hem werd hij geweigerd door de bewonersraad, want die hadden geen zin in al zijn schreeuwerige fans voor de deur. Het imago van de zanger zal ook wel niet meegewerkt hebben.

‘In no time vond ik een prachtig huurappartement. Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonersraad! Ze hadden geen zin in fans voor de deur.’

Inmiddels wonen André Hazes en Sarah van Soelen in een appartement van €815.000 in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. De zanger baalde eerst dat zijn aankoop uitlekte, maar hij weet ook dat hij nou eenmaal een bekende Nederlander is en heeft zich er daarom maar bij neergelegd. Het nieuwe appartement is slechts enkele kilometers verwijderd van het huis waarin hij met Monique Westenberg woonde. Zo is hij lekker dichtbij zijn zoontje André (4).

De vader van Sarah van Soelen schijnt voorgesteld te hebben dat André en Sarah het appartement samen moesten kopen. André Hazes zegt daar nu zelf over dat ze er dan tenminste een goede investering aan hebben overgehouden als de relatie wel misgaat. Ach, met Hazes weet je het nooit, Misschien is hij volgende week wel weer terug bij Monique Westenberg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: