Angela de Jong krijgt reactie van Rachel Hazes na haatcolumn

Angela de Jong van het Algemeen Dagblad schrijft de meest beledigende columns over Bekende Nederlanders. Deze week schreef ze o.a. over Rachel Hazes. Die heeft nu via social media gereageerd op de “haatcolumn” van Angela de Jong.

Het begin van de post op Instagram:

‘Geachte Angela de Jong. Na talloze columns over mensen die er wel toe doen en bijna niemand is die er iets over wil zeggen, ga ik het nu voor mijn dierbaren, mezelf en de medemens opnemen’

Rachel Hazes begint vervolgens over haar nieuwe theebar in Amstelveen waar ze Angela de Jong uitnodigd om te komen kijken dat ze niet aan het “bijbeunen” is maar dat ze zwaar moet aanpoten. Vervolgens heeft Rachel Hazes het over 150 tot 200 verschillende formules voor het zetten van thee. Rachel Hazes denkt waarschijnlijk dat thee zetten ook hogere wetenschap is.

Rachel Hazes

We snappen best dat Rachel Hazes reageert op de column van Angela de Jong, maar nu maakt ze er een hele doorzichtige marketing truc van. Dat om haar theehuisje te promoten. Want je kunt van Rachel Hazes zeggen wat je wilt, maar die vrouw weet perfect hoe ze aandacht moet genereren. Ze zal ook vast niet echt met die “haatcolumn” van Angela de Jong in haar maag zitten. Want negatieve aandacht is ook aandacht tenslotte.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: