Baas B over de dag dat ex van Lange Frans met pistool voor zijn deur stond

Baas B heeft een openhartig interview gegeven. Over de beëindiging van zijn muziek carrière en de dag dat de ex van Lange Frans met een pistool voor zijn deur stond. Het interview met Baas B staat in de Revu. Bart Zeilstra zoals de rapper echt heet, maakte onlangs een comeback en bracht een soloalbum uit.

Baas B

In het interview met de Revu zegt Baas B dat het misschien voor het grote publiek een verrassing was dat hij in 2009 een einde aan zijn muziekcarrière zette, maar dat het team, Lange Frans en het management allang op de hoogte waren. Al in 2007 wilde Baas B een punt achter zijn muzikale loopbaan zetten, maar liet zich overtuigen om toch weer een album op te nemen. In de tijd daarna was Lange Frans steeds meer met zijn eigen ding bezig en werd Baas B steeds ongelukkiger. Pas toen hij het boek De kracht van het NU van Eckhart Tolle had gelezen durfde hij voor zijn eigen pad te kiezen.

Toch lukte het niet gelijk om zich helemaal los te maken van het zakelijke deel van zijn muzikale avontuur. Baas B had een BV en Lange Frans had een BV. Dat had het management zo opgezet en beide BV’s werden beheerd door een vrouw van de afdeling financiën. Terwijl Baas B een maand nadat hij gestopt was alweer in de studiebanken zat, groeide het zakelijke conflict. Dat conflict liep zo hoog op dat de ex van Lange Frans, Danielle van Aalderen, bij Baas B voor de deur stond met een doorgeladen pistool. De rapper was gelukkig niet thuis, maar zegt in het interview met de Nieuwe Revu wel dat hij bang was dat Danielle van Aalderen hem alsnog iets zou aandoen. Gelukkig kon het conflict later gewoon opgelost worden. Lees meer bij de Nieuwe Revu!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: