Beau gaat BN’ers interviewen in Lago di Beau

De zomerstop begint bijna, maar Beau van Erven Dorens heeft alweer een nieuw project. Hij gaat BN’ers interviewen in zijn nieuwe programma Lago di Beau. Dit gaat hij doen bij het Comomeer in Italië, zo maakte de presentator bekend in RTL Boulevard.

Beau van Erven Dorens

Het programma doet een beetje denken aan Villa Felderhof. Of het ook aan die verwachtingen kan voldoen valt nog te bezien. Villa Felderhof werd in 1998 zelfs bekroond met de Gouden Televizierring. Rik Felderhof maakt dit programma in een villa in Frankrijk. Vaak nodigde hij twee verschillende gasten uit voor een dubbelinterview. Één van de meest memorabele uitzendingen was die met Herman Brood en Majoor Bosshardt (beelden hieronder)

Na zijn uitbarsting van gisteren tegen evangelist Florens van der Spek van Jezus Leeft kon Beau van Erven Dorens ook wel wat positieve publiciteit gebruiken, want hij werd vandaag nogal door het slijk gehaald online. Voor zijn gesnauw naatr zijn tafelgast heeft de presentator inmiddels zijn excuses aangeboden. Wanneer de nieuwe Tv-show van Beau te zien zal zijn is nog niet bekend.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: