Beau krijgt live in de studio de Janssen-prik

Gisteravond konden 800.000 mensen live meekijken hoe Beau live in de studio de Janssen-prik kreeg van Ernst Kuipers. Beau wilde het goede voorbeeld geven. Beau was eind mei aan de beurt voor zijn vaccinatie, maar vroeg de GGD of hij in de studio gevaccineerd kon worden. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, wilde Beau die prik wel op TV geven. De presentator zei nog dat hij het een hele eer vond om door Kuipers ingeënt te worden.

Beau vaccinatie

Aan tafel werd nog even gesproken over angst om te prikken, want een derde van de Nederlanders heeft prikangst. Aan de beelden te zien valt Beau daar niet onder, want die laat weten niet te kunnen wachten. “Ik heb er heel erg zin in”, aldus de presentator. Even later wordt het Janssen vaccin bij Beau ingespoten. Beau krijgt Janssen omdat dat het vaccin is wat is toebedeeld aan mensen uit 1970. Overigens kunnen die mensen nu ook kiezen uit Pfizer en Moderna.

Terwijl Ernst Kuipers bezig is de prik te zetten hebben ze het nog even over de bijwerkingen. “Als je morgen onwel bent, dan neem ik de presentatie van je show over”, zegt Kuipers nog grappend. Als de prik is gezet gaan de presentator en Kuipers even naar buiten. Beau moet even 15 minuten rustig aan doen.

Terwijl Kuipers de prik zet, vertelt hij nog even over de bijwerkingen waar Van Erven Dorens gisteravond en vandaag last van kan hebben. ,,Als je morgen onwel bent, dan neem ik de presentatie van je show over”, grapt Kuipers. Van Erven Dorens: ,,Dat zou zo’n stunt zijn.”

Beau over de vaccinatie:

Ik voel dat er een prik in mijn arm is gezet. Een prik van vreugde. Straks kan ik weer vrijelijk naar buiten lopen, knuffelen met mijn vader en mijn moeder. Voor mij is het een zegen

Beau Janssen Vaccineren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: