Bilal Wahib negeert wensen van zijn minderjarige slachtoffer

Bilal Wahib wil graag een tweede kans krijgen nadat hij een minderjarige jongen online vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien en was daarom bij Op1. Heel veel mensen zijn er op tegen dat Bilal Wahib al zo snel een platform kreeg om zijn verhaal te doen en ook het minderjarige slachtoffer was daar niet echt blij mee. Advocaat Richard Korver laat ook weten dat er niets met hem of zijn cliënt is overlegd.

Bilal Wahib Op1

Bram Moszkowicz verteld over de zaak bij SHownieuws, maar heeft ook een unieke kijk op deze zaak. Zijn zoon Nathan Moszkowicz is de manager van Bilal Wahid en Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram, is de advocaat van de acteur.

Bij Op1 werd Bilal Wahib het er ook over hoe erg hij zich schaamde tegenover zijn moeder. Die moest huilen toen ze elkaar voor het eerst zagen nadat iedereen het had over de Instagram video waarin Bilal Wahid aan een minderjarige jongen vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. “Mijn moeder is alles voor me”, zegt de acteur bij Op1 als de presentatoren hem het vuur aan de schenen leggen tijdens het interview.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: