Bilal Wahib terug in de spotlights na Instagram incident

Bilal Wahib, die een minderjarige jongen op Instagram vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien, keert eerder dan verwacht terug in de spotlights. Gisteravond gaf hij een optreden met DJ-trio Kris Kross Amsterdam van Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Op beelden die Kris Kross Amsterdam deelde op Instagram Stories is te zien dat niet alleen zangeres Maan, maar ook Bilal Wahib het podium opkomt om zijn nummer Tigers ten gehore te brengen. Na zijn optreden kijkt Bilal Wahib vrij opgewekt en krijgt een dikke knuffel van DJ-trio Kris Koross Amsterdam. Het optreden was in Paradiso waar een soort oudejaarsfeest onder de noemer “Oud en Opnieuw” werd gehouden. Dit oudejaarsfeest wordt bewust op een willekeurige dag gevierd.

Bilal Wahib artiest

Het is de eerste keer na het incident met de minderjarige jongen dat de artiest en Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib weer op een podium stond. In maart was iedereen er wel van overtuigd dat de carrière van Wahib voorbij was. Een minderjarige jongen vragen om zijn geslachtsdeel te laten zien was voor menige Nederlander toch wel een stap te ver. Bilal Wahib werd een dag na het incident ook verhoord door de politie. Zijn platenlabel Top Notch verbrak alle banden met hem en BNNVara beëindigde zijn presentatie werkzaamheden. Zelf zijn Edison voor beste nieuwkomer werd teruggetrokken.

Een tijdje geleden waren er geluiden vanuit de media te horen dat Bilal Wahib een tweede kans zou moeten krijgen. Bij 3FM vroeg radio-DJ Sander Hoogendoorn zich af of de boycot van de artiest en acteur niet gestopt moest worden. Daarna verscheen Bilal Wahib bij OP1 en mocht daar zijn verhaal doen. Hij bood daar zijn excuses aan voor alles wat er gebeurd was. Blijkbaar heeft dat gewerkt.

Wij hadden gehoopt hem nooit meer op radio, TV of een podium terug te zien. Als je zoiets doet bij een minderjarige jongen, dan ben je gewoon af en doe je niet meer mee!

Update: Paradiso was niet op de hoogte van het feit dat Bilal Wahib zou optreden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: