Blink-182 drummer Travis Barker na 12 jaar weer in vliegtuig

12 jaar na het ongeluk met een privévliegtuig waarbij vier mensen omkwamen en Travis Barker en DJ AM overleefden stapte de drummer weer in een vliegtuig. Hij stapte samen met zijn vriendin Kourtney Kardashian, haar moeder Kris Jenner en diens geliefde Corey Gamble in het privévliegtuig van Kylie Jenner. Ze vlogen samen naar Cabo San Lucas in Mexico.

Travis Barker

Eind juni gaf de drummer van Blink 182 al aan te overwegen om weer in een vliegtuig te stappen. Het vliegtuigongeluk 12 jaar geleden waarbij alleen Travis Barker en DJ AM overleefden had begrijpelijkerwijs een traumatische uitwerking op de drummer en hij besloot na het ongeluk om niet meer in een vliegtuig te stappen. DJ AM overleed een jaar later alsnog aan een overdosis drugs omdat de nasleep van het ongeluk hem teveel was geworden. Travis Barker lag zelf maanden in het ziekenhuis met derdegraads brandwonden.

Tijdens zijn vliegreis in het toestel van Kylie Jenner werd Travis Barker gesteund door zijn vriendin Kourtney Kardashian en dat hielp hem over zijn angst heen. Een bron meld dat niemand de drummer heeft gedwongen en het hem ook niet kwalijk zou zijn genomen als hij nooit meer in een vliegtuig was gestapt. Dit was zijn eigen beslissing en het is een nieuw stapje naar bevrijding voor hem, zegt diezelfde bron.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: