Bridget Maasland heeft nieuwe vriend voorgesteld aan ouders

Het was niet gepland, maar Bridget Maasland heeft haar nieuwe vriend Christian voorgesteld aan haar ouders. Dat vertelde ze in de nieuwste Chickchat podcast. Haar moeder stond in één keer in haar huis toen Christian er ook was. Eerder had ze haar nieuwe vriend al op Instagram getoond aan de wereld, maar hem voorstellen aan haar ouders stond nog niet echt op de planning.

Bridget Maasland Christian

De vastgoedinvesteerder is 16 jaar jonger dan de presentatrice en het is wel duidelijk dat het goed zit tussen die twee. Opeens stonden haar ouders dus in haar huis en moesten ze kennismaken met de man die Bridget op dit moment gelukkig maakt.

Bridget in de podcast:

Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was. Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust. Ik vind ook eigenlijk niet dat je daar zo’n ding van hoeft te maken

Bridget is wel van mening dat er een minder leuke kant zit aan verliefd zijn, want dan raakt ze zichzelf altijd een beetje kwijt. Iets wat we konden merken tijdens haar relatie met André Hazes. Toch blijft ze nu scherp, ondanks de vlinders in haar buik. Ze is niet van plan om zichzelf nog een keer kwijt te raken. Ze probeert al die gevoelens nu een beetje te temperen. Want anders raakt ze de controle kwijt en Bridget Maasland is nou eenmaal een controlfreak. Haar woorden, niet de onze.

Bridget in de podcast:

Ik merk nu ik verliefd ben, en dat komt misschien omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was en waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid, ik er wat minder head over heels in ga

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: