Bridget Maasland toont vriend Christian Henry aan de wereld

Presentatrice Bridget Maasland heeft op Instagram haar nieuwe vriend Christian Henry aan de wereld getoond. Wederom heeft ze een jongere vriend gestrikt. Deze Christian Henry is 30 jaar oud, fan van Ajax en werkzaam bij een wereldwijde vastgoedinvesteerder. Bridget plaatste op Instagram een foto van haar “datenight” inclusief twee hartjes. Op de foto is dus ook haar nieuwe vriend te zien die een grijs jasje en wit overhemd draagt. Aan zijn grote glimlach te zien, vermaakt hij zich prima met Bridget Maasland.

Bridget Maasland nieuwe vriend

Vorige maand was in de podcast van Bridget Maasland al te horen dat ze weer aan het daten geslagen was. Ze zei toen dat ze een leuke date had gehad, waarop collega Justine Marcella al stelde dat het meer dan een leuke date moest zijn geweest. Ook Christian Henry had al verteld dat hij de presentatrice aan het daten was, maar toen wilde hij het niet groter maken dan het was. Op dat moment wilden ze het nog niet officieel maken op social media.

Hopelijk kan Bridget Maasland nu wel het geluk vinden in de liefde. Want bij veel mensen staat haar stormachtige relatie met André Hazes nog diep in het geheugen gegrift.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: