Bridget Maasland zal nooit meer over haar relaties praten

Bridget Maasland die het altijd over haar relaties heeft, zegt nu in Beau Monde dat ze het niet meer over haar relaties gaat hebben. Toch zegt ze in het interview met Beau Monde nog wel het één en ander over de korte relatie die ze met André Hazes had. Zo lezen we dat ze nog steeds contact heeft met Rachel Hazes. Volgens Bridget vinden beide vrouwen elkaar heel leuk en lief. Ze zouden samen onwijs met elkaar kunnen lachen.

Bridget Maasland relaties

Bridget Maasland in het Beau Monde interview:

Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen, dat is eigenlijk niet my cup of tea, maar ik plaatste wel eens wat. Ik had alleen nooit gedacht dat het zo ernstig zou kunnen uitvallen als je praat over je relatie of laat zien dat je verliefd bent. Wat dat betreft heb ik wel geleerd van alles wat er is gebeurd. Het gaat ook eigenlijk niemand iets aan

Natuurlijk krijgt Bridget Maasland nog veel vragen over André Hazes, maar ze laat nu weten dat ze daar niet meer op zit te wachten. Best wel vreemd, want Bridget haalt het onderwerp zelf bij elke gelegenheid naar boven. Ze kan het niet laten om bij elke publiekelijke gelegenheid iets negatiefs over André Hazes te zeggen. Misschien krijgt ze nu in de gaten dat de vele fans van de volkszanger haar dat niet in dank afnemen. Bridget Maasland heeft naar eigen zeggen nu geen relatie, want ze heeft het veel te druk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: