Britney Spears wil curatorschap stoppen met nieuwe advocaat

Nadat deze week advocaat Sam Ingham ontslag nam, is Britney Spears nu van plan haar curatorschap aan te vechten met de hulp van advocaat Mathew Rosengart. Er zijn documenten uitgelekt waar uit blijkt dat Britney contact heeft opgenomen met een groot advocatenkantoor en nu voormalig aanklager Mathew Rosengart in wil huren om te zorgen dat ze onder het curatorschap van haar vader Jamie Spears uit kan komen. Mathew Rosengart heeft in het verleden al meerdere sterren bijgestaan, waaronder Steven Spielberg, Sean Penn, Ben Affleck, Casey Affleck en Eddie Vedder.

Britney Spears Curator

Advocaat Sam Ingham trok zich eerder deze week terug omdat het hem niet gelukt was het curatorschap van Britney Spears te beëindigen. In de Amerikaanse media is te lezen dat de zangeres vooral boos is dat Ingham nog altijd niet het benodigde papierwerk heeft ingeleverd. Toch zijn er ook verhalen verschenen die stellen dat het juist anders ligt en dat Sam Ingham boos is dat Britney Spears tijdens de rechtszaak vertelde dat ze nooit wist hoe ze het curatorschap kon beëindigen, maar dat hij in het verleden meerdere keren bij de zangeres heeft aangegeven hoe ze dat zou moeten aanpakken.

Britney Spears, die haar curatele na 13 jaar wil laten beëindigen, gaf tijdens de rechtszaak aan dat ze zich een slaaf voelde van de mensen die toezicht op haar houden. Daar bedoelde ze met name haar vader Jamie Spears mee. De rechter ging niet mee met haar verhaal en wees het verzoek om de curatele te stoppen af. Wel stond de rechter toe dat de externe partij Bessemer Trust mocht optreden als co-curator. Bessemer Trust trok zich echter al snel terug na het verhaal van Britney.

Meerdere beroemde Amerikanen hebben hun steun uitgesproken voor Britney Spears waaronder Elon Musk en Madonna.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: