Britney Spears deelt topless foto om einde curatorschap te vieren

Britney Spears heeft een topless foto gedeeld om te vieren dat haar vader niet langer haar curator is en deelt daarbij haar gedachten over haar lichaam. Ze zegt dat ze grote borsten heeft omdat ze zichzelf helemaal volgegeten heeft en dat ze zich met een laagje minder kleding veel prettiger voelt. Toch voelt ze soms enige schaamte als ze foto’s van haar shows terug ziet. De optredens en die foto’s hebben haar zelfbewust gemaakt over haar lichaam en dat is niet aantrekkelijk.

FreeBritney

Ze wil met het delen van de topless foto benadrukken dat ze naakt is geboren en het gevoel had dat het gewicht van de hele wereld op haar schouders rustte. Ze wil zichzelf nu graag in haar puurste vorm laten zien, maar mensen moeten niet denken dat ze nu alleen nog maar topless foto’s van zichzelf deelt.

Britney Spears op Instagram:

Nee, ik ga niet voor de rest van mijn leven topless foto’s delen, want dat wordt saai, maar het helpt je wel om verlichting te voelen.

De zangeres bedankt in haar post op Instagram ook de #FreeBritney beweging van haar fans. Deze fans hebben jarenlang gedemonstreerd tegen het curatorschap van Britney Spears. Britney zegt dat de betekenis van de #FreeBritney bewegeing veel dieper gaat dan mensen zich kunnen voorstellen. Ook zegt de 39-jarige zangeres dat haar fans geweldig zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: