Cobra Kai is nu de best bekeken serie op Netflix

Squid Game is niet langer de meest populaire serie op streamingplatform Netflix. De serie uit Zuid-Korea heeft plaatsgemaakt voor Cobra Kai. Vier dagen na de release op oudejaarsavond is de serie al de meest bekeken serie op Netflix.

Cobra Kai

De serie Cobra Kai is een soort vervolg op de legendarische film Karate Kid die in 1984 uitgebracht is. In die film werd de vechtsportwereld in Californië geportretteerd. Van de serie zijn inmiddels al vier seizoenen gemaakt en was al ontzettend populair. Zo werd Cobra Kai al genomineerd voor vier Emmy awards. De serie werd ook genomineerd voor beste comedyserie.

Volgens het Amerikaanse Variety stond Cobra Kai van 27 december tot 2 januari op de eerste plaats van de top 10 English TV shows. Variety stelt ook dat het vierde seizoen van de serie inmiddels al zo’n 120 miljoen uur bekeken is. De serie doet het daarom beter dan The Witcher en Emily in Paris. Die series kregen onlangs een tweede seizoen op Netflix.

De serie Cobra Kai werd in 2018 uitgebracht en werd al snel populair omdat vooral de oudere gebruikers een nostalgisch gevoel kregen bij de opvolger van Karate Kid. In Cobra Kai speelt Ralph Macchio weer het karakter waar hij zo bekend mee werd. Daniel LaRusso en zijn vroegere plaaggeest Johnny Lawrence (William Zabka) komen elkaar na 34 jaar weer tegen en weer laait hun rivaliteit op. Dit vierde seizoen zal niet het laatste zijn, want er is al een vijfde deel aangekondigd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: