Daders overval Nikkie de Jager lid van criminele organisatie

De verdachten van de overval op Youtuber Nikkie de Jager hielden zich bezig met diefstallen, afpersing, woningovervallen en ze zijn lid van een criminele organisatie. Dat laatste is ze nu ook ten laste gelegd tijdens de rechtszaak. De mannen die nu voor de rechter staan deden voorverkenningen bij doelwitten, maakten camera’s onklaar en hadden voornamelijk vermogende Nederlanders op het oog. Onder wie dus Nikkie de Jager en René van der Gijp.

Nikkie de Jager Overval

Het Openbaar Ministerie heeft in de overvalzaken zeven verdachten op het oog in de leeftijd variërend van 19 tot 32 jaar oud. Deze verdachten komen allemaal uit de regio Rotterdam. Volgens de aanklager vormden ze een criminele organisatie die zich, in wisselende samenstellingen, schuldig maakte aan diefstal, inbraken en afpersing.

Tijdens de overval stonden Nikkie de Jager en haar vriend doodsangsten uit. Ze werden vastgebonden en geslagen met een vuurwapen terwijl de daders op zoek waren naar kostbaarheden. De bekende Youtube vlogger noemde de gebeurtenis “een van de engste en meest traumatische gebeurtenissen in mijn leven”. Na de overval moesten Nikkie de Jager en haar vriend een half uur blijven zitten, anders zouden ze problemen krijgen. Tijdens de overval wisten de daders een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van Louis Vuitton buit te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: