De manager van Britney Spears stopt er mee

Larry Rudolph de manager van Britney Spears stop er mee. Hij zegt dat de zangeres besloten heeft om voor onbepaalde tijd te stoppen met werken. Daarom zijn de diensten van de manager niet langer nodig. Dit staat in een brief die hij naar de vader van Britney Spears en haar door de rechtbank aangestelde zorgmanager Jodi Montgomery gestuurd heeft. De vader van Britney is sinds 2008 de curator van de zangeres.

Britney Spears Nieuws

Manager Larry Rudolph schrijft dat hij al 2.5 jaar niet meer met de zangeres heeft gesproken en toen al aangaf dat ze voor onbepaalde tijd wilde stoppen met werken. Hij was al sinds het begin van haar carrière de manager van de populaire zangeres. Nu de popster opnieuw heeft aangegeven te willen stoppen met zingen, geloofd haar manager dat het tijd is om ontslag te nemen bij haar team. Simpelweg omdat zijn diensten niet langer nodig zijn. Hij vermeld in de brief ook dat hij extreem trots is op alles wat Britney Spears heeft bereikt en wenst haar alle gezondheid en geluk van de wereld.

Vorige weer vroeg Britney de rechter om haar curatele te beëindigen. Inmiddels heeft de zangeres al 13 jaar een curator die elke financiële beslissing voor haar neemt. Ze gaf aan dat ze zich als een slaaf behandeld voelt en dan met name door haar vader Jamie Spears. De rechter stelde haar in het ongelijk, maar stond wel toe dat de financiële instelling Bessemer co-curator zou worden. Die hadden er na de verklaring van Britney Spears geen zin meer in en trokken zich enkele dagen later terug.

Vandaag werd ook bekend dat de vader van Britney Spears zijn dochter verbaal misbruikte.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: