De moeder van Gerard Joling is overleden

Iedereen die Gerard Joling een beetje kent moet weten dat hij echt gek was op zijn moeder. Helaas is Janny vanochtend op 92-jarige leeftijd overleden. De moeder van Gerard Joling had een dubbele longontsteking opgelopen en helaas is haar dat fataal geworden. Gerard Joling is vannacht bij zijn moeder in het ziekenhuis blijven slapen en heeft haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.

Moeder Gerard Joling

De zanger was echt stapelgek op zijn moeder en deelde regelmatig foto’s van haar en zichzelf op social media. Ook was Janny sinds 2018 zelf actief op Instagram en had daar bijna 34.000 volgers. Gerard Joling wil benadrukken dat Janny niet aan corona is overleden. Ze liep een dubbele longontsteking op en lag daardoor in het ziekenhuis waar ze uitstekend is verzorgd. Ondanks dat Gerard Joling tot het einde bij zijn moeder was, heeft de zanger er uiteraard veel moeite mee om haar te laten gaan.

Gerard Joling:

Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.

Gerard Joling vraagt zijn fans en volgers om de familie de gelegenheid te geven om dit grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Heel veel mensen wensen de zanger sterkte met het verlies op social media.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: