De verloofde van DMX heeft geen recht op erfenis

De verloofde van DMX had de rechtbank gevraagd om formeel te worden gezien als zijn wettelijke partner, maar dat verzoek is afgewezen door de rechter. Er was volgens de rechtbank geen juridische basis om Desiree Lindstrom die status te geven.

Desiree Lindstrom had dit verzoek bij de rechtbank gedaan omdat ze da de aangewezen persoon was om zijn erfenis te beheren. Ook hebben vijf volwassen kinderen van DMX de rechtbank verzocht om bewindvoerder te mogen worden. De rapper heeft veertien erkende kinderen uit eerdere relaties. Toch schreven veel mediakanalen de afgelopen tijd op dat de rapper vijftien kinderen had.

DMX erfenis

De bekende rapper kwam in april in het ziekenhuis nadat hij een overdosis had genomen in de gevangenis. Hij overleed op 50-jarige leeftijd nadat hij een week in coma had gelegen. De rapper had geen testament, waardoor de rechtbank nu zal moeten beslissen hoe zijn vermogen en toekomstige inkomsten verdeeld moeten worden.

DMX kende en turbulente carrière en werd meerdere keren opgepakt in drugszaken en vanwege het verwaarlozen van zijn honden. De laatste jaren leek het beter met hem te gaan en hij was zelf een keer bij Dr. Phill om zijn verhaal te doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: