De zoon van Eddie Murphy deelt het bed met de dochter van Martin Lawrence

Wat is het toch een kleine wereld. Het is via Instagram duidelijk geworden dat de zoon van Eddie Murphy het bed deelt met de dochter van Martin Lawrence. Jasmin Lawrence deelde heeft een foto gedeeld waarop ze samen te zien is met Eric Murphy. Ze schrijft bij de foto:

Fijne verjaardag, mijn lief! Ik voel me zo gezegend dat ik jou ken, van je hou en je bij me heb. Op naar nog veel meer geluk, gelach en mooie herinneringen. Ik hou zoveel van je!

Jasmin Lawrence

Eddie Murphy en Martin Lawrence speelden in de jaren 90 samen in een paar films (Boomerang 1992 en Life 1999) en nu is dat niet het enige wat de twee bindt. Hun kinderen hebben nu een relatie met elkaar. Jasmine en Eric zijn beide de oudste van de kinderen thuis. Eric komt uit een grote familie met negen jongere (half)broertjes- en zusjes. Jasmin heeft twee jongere zusjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: