Doe jij ook mee met de Squid Game spellen van Netflix Nederland?

Dat de serie Squid Game op Netflix een regelrechte hit is valt niet meer te ontkennen. Nu organiseert Netflix Nederland Squid Game spellen in verschillende steden. Fans van de populaire serie kunnen vanaf het komende weekend meespelen met het Red Light, Green Light uit de eerste aflevering van de serie.

Squid Game Netflix

Ook zal de inmiddels beroemde pop uit de serie tijdens de Squid Game spellen aanwezig zijn op de pleinen in de steden waar gespeeld zal worden. Zaterdag kan het spel in Maastricht gespeeld worden en zondag zal het Netflix evenement in Rotterdam verschijnen. Fans kunnen zich melden bij de gemaskerde bewakers die per keer vijf mensen laten spelen. Als je zonder gepakt te worden de overkant haalt, krijg je enkele Squid Game-memorabilia. Het voordeel van dit Squid Game spel is dat iedereen gewoon in leven blijft. Nou ja, dat is wel de bedoeling.

Netflix maakte deze week bekend dat Squid Game de best bekeken serie ooit is op de populaire streamingdienst. De serie waarin een groep mensen hun leven waagt in een overlevingsspel is ontzettend populair. Zo populair dat kinderen op verschillende basisscholen de spellen na zijn gaan spelen.

Ga jij de Squid Game spellen in Nederland ook meespelen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: