Drie extra shows toegevoegd aan tournee John Cleese

Er zijn drie extra shows toegevoegd aan de The Last Time To See Me Before I Die tournee in Nederland van John Cleese! De tournee begint in Enschede. Op 22 juni 2022 zal hij daar zijn tournee beginnen om op 11 juli 2022 af te sluiten in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op dit moment zijn er alleen nog kaartjes voor De Spiegel in Zwolle verkrijgbaar, maar de kaartverkoop voor de drie extra toegevoegde shows begint komende vrijdagochtend.

John Cleese

Eigenlijk zou John Cleese vorig jaar al met zijn The Last Time To See Me Before I Die tournee begonnen zijn, maar net als bij zoveel andere artiesten gooide de coronacrisis roet in het eten. De shows werden dus naar volgend jaar opgeschoven en vanwege de gigantische vraag naar extra tickets zijn er nu dus nog drie shows toegevoegd. De locaties van shows zijn Amare in Den Haag, De Oosterpoort in Groningen en Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Dit zullen de laatste shows zijn van de Monty Python-ster en in de shows zal John Cleese vertellen over zijn persoonlijke leven en carrière. Na deze optredens zal hij nooit meer terugkeren op het podium. Dit is dus de laatste kans om John Cleese live te zien!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: