Duncan Campbell de zanger van UB40 stopt vanwege gezondheidsproblemen

Duncan Campbell, de zanger van de Britse reggaeband UB40 stopt vanwege gezondheidsproblemen met muziek maken. Hij maakte dit bekend op de website van de band. Hij zegt daar dat zijn constant zwakke gezondheid er voor gezorgd heeft dat hij uit de band stapt. Hij gaat zich nu richten op zijn herstel. In het bericht spreekt hij ook zijn oprechte waardering uit voor zijn fans die hem de afgelopen periode en tijdens zijn tijd bij UB40 hebben gesteund.

Duncan Campbell UB40

Broer en medebandlid Robin Campbell heeft laten weten dat hij er van baalt dat zijn broer noodgedwongen moet stoppen met het maken van muziek. Al begrijpt hij de beslissing van zijn broer uiteraard wel en steunt die ook volledig. Hij zegt er ook bij dat UB40 klaar is om de komende zomer te touren en binnenkort een nieuwe frontman zullen presenteren.

In de zomer van 2020 kreeg Duncan Campbell een beroerte en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Sindsdien gaat zijn gezondheid steeds verder achteruit. Duncan Cambell werd in 2008 de leadzanger van UB40 nadat zijn broer Ali de Britse reggaeband verliet omdat hij het niets eens was met de zakelijke beslissingen die genomen werden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: