Ed Sheeran en Elton John brengen samen kerstlied uit

Ed Sheeran en Elton John zullen samen een kerstlied uitbrengen. Dat maakte Ed Sheeran vandaag bekend bij ochtendshow Jan-Willem Start op! op NPO Radio 2. Het is de bedoeling dat het kerstlied in december zal verschijnen ‘and it will be fucking great’, zegt Ed Sheeran.

Ze hadden echt een primeur te pakken bij de ochtendshow Jan-Willem Start Op!, want het nieuws over de samenwerking voor een kerstlied was nog niet eerder bekend gemaakt. Dat de zanger er nu wel een boekje over open deed kwam door radioluisteraar Nathalie, die aan de zanger vroeg of hij ooit nog een kerstplaat op zou nemen.

kerstlied Ed Sheeran

Vorig jaar zou Elton John op kerstochtend tegen Ed Sheeran hebben gezegd dat ze samen een keer een kerstplaat uit zouden moeten brengen. Toch twijfelde Sheeran daar aanvankelijk aan omdat hij het gevoel had dat het niet bij hem paste. Toch kwam hij later terug op dat besluit toen in maart een goede vriend van de zanger overleed.

Ed Sheeran:

Je weet niet of je er morgen nog bent, alles kan in één nacht veranderen. Misschien ben ik er morgen niet meer. Waarom zou ik deze kans niet pakken?

Dus begonnen de zangers liedjes te schrijven. Ze schreven in totaal drie liedjes samen, waarvan eentje de kerstplaat is geworden. De plaat is geproduceerd door Steve Mac, die ook verantwoordelijk was voor de hit “Shape Of You”. De kerstplaat zal niet op het nieuwe album van Ed Sheeran verschijnen en alleen verkrijgbaar zijn als losse single.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: