Elon Musk steunt Britney Spears en gaat viraal

Elon Musk, die we kennen van SpaceX en Tesla Motors, heeft in een tweet zijn steun uitgesproken voor zangeres Britney Spears. Hij ging gelijk viraal. Hij twitterde simpelweg de woorden “Free Britney” die fans van de artieste al jaren als leus gebruiken op social media, spandoeken en andere uitingen. Een paar uur later had de tweet al 10.000 reacties, 23.000 retweets en 170.000 likes.

Elon Musk

Waarom Elon Musk nu zijn steun uitspreeks is niet helemaal duidelijk, want het bleef bij die twee woorden. Toch spreken sommige mensen de hoop uit dat er iets aan de situatie veranderd met de steun van Elon Musk. De ondernemer en uitvinder kan tenslotte ook de koers van Bitcoin laten stijgen of dalen met een enkele tweet.

De afgelopen tijd zijn er meerdere beroemdheden geweest die hun steun aan Britney Spears hebben gegeven. Eerder dit jaar verscheen een documentaire waarin haar curatorschap in het licht werd gehouden. Zelf gaf de artiest een emotionele verklaring tijdens een rechtszaak afgelopen juni. Daarna groeide de steun onder de beroemdheden alleen maar meer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: