Er komt een film over het leven en de carrière van Madonna

Madonna bevestigde in The Tonight Show van Jimmy Fallon dat er een film komt over haar leven en carrière als één van de meest succesvolle zangeressen ooit. In onze jeugd was Madonna een icoon die met haar nummers en videoclips vocht voor seksuele vrijheid. Haar muziek was in die tijd vaak nog controversieel en zorgde menig keer voor internationale ophef.

Nu Madonna bevestigd heeft dat ze meewerkt aan haar visuele autobiografie, kunnen wij niet wachten om het resultaat te zien. Er gingen al een tijdje geruchten dat Madonna hier mee bezig was, maar het was nog niet echt bevestigd. Daar is nu dus verandering in gekomen. Er waren al vaker filmmakers die een film over haar leven wilden maken, maar Madonna heeft dat elke keer geweigerd omdat dat mannen waren.

Madonna film

Eerder wilde bijvoorbeeld Universal Studio ook een biopic maken met de Queen of Pop, maar daar was Madonna niet zo enthousiast over. Ze was van mening dat het script de meest oppervlakkige onzin bevatte die ze ooit had gelezen. Ze heeft er dan ook geen begrip voor dat zulke mannen haar leven wilden verfilmen. In het script stonden leugens en de mensen die het wilden maken begrijpen niks van vrouwen, volgens de zangeres.

Wie de film over haar leven nu gaat maken is nog onduidelijk, want Madonna gaf verder geen details vrij over de film.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: