Er komt een tweede seizoen van Echte Gooische Moeders

Videoland heeft vandaag bekend gemaakt gemaakt dat er een tweede seizoen van Echte Gooische Moeders zal komen. Ook Florine, Bo en Kimberley maakten het nieuws vandaag bekend via Instagram. In de realityserie worden Florine, Kimberly, Pauline, Bo, en Leslie gevolgd. Jaren geleden waren ze al te zien in de serie Echte Gooische Meisjes.

Echte Gooische Moeders

Afbeelding: Videoland

In het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders was te zien hoe Leslie angstige gevoelens kreeg na de bevalling van haar zoontje. Kimberley moest haar succesvolle beautysalon combineren met haar moederschap en als alleenstaande moeder was dat niet altijd even makkelijk. Pauline liet de kijker toe bij het fertiliteitstraject voor een derde kind.

De vrouwen vertellen in hun video op Instagram wat de kijker allemaal kan verwachten. “We gaan verhuizen, we gaan verbouwen, we gaan ontharen, we gaan bevallen”, vertelt Florine. Afgelopen zaterdag maakte Leslie al bekend dat ze was bevallen van haar zoontje Manuel Louis Arnée den Hartog. Er zijn dus genoeg leuke dingen die op het programma staan en jullie mogen meekijken! De datum waarop het tweede seizoen op Videoland te zien is heeft de streamingsdienst nog niet bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: