Fast & Furious 9 breekt records in tijden van coronacrisis

Het is alweer de negende Fast & Furious film, maar ook tijdens de coronacrisis is de filmreeks ongekend populair. Fast & Furious 9 breekt zelfs records. De film beleefd met een opbrengst van 70 miljoen dollar voor het beste openingsweekend sinds het begin van de coronacrisis. Dat terwijl nog steeds maar 80% van de bioscopen in Amerika open zijn.

Fast % Furious 9

Ook in landen als Engeland, Brazilië, Mexico en Argentinië ging de film in première en de opbrengst wereldwijd bedraagt al meer dan 405 miljoen dollar. Hierdoor is Fast & Furious 9 hard op weg om de eerste film sinds Star Wars: The Rise of Sky Walker te worden die meer dan 500 miljoen dollar opbrengt tijdens de première. Star Wars: The Rise of Sky Walker kwam uit in 2019.

Helaas zit er voor de Nederlandse fans van de Fast & Furious filmreeks niks anders op dan nog even geduld te hebben. Hier is de film vanaf donderdag 1 juli te zien. Universal heeft bekend gemaakt dat er tot nu toe al 15.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. Het uitbrengen van de film werd uitgesteld door de coronacrisis. Hetzelfde lot stond de James Bond-film No Time To Die te wachten. Die komt nu in september uit.

Bekijk hier de trailer van Fast & Furious 9:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: