Fitnessgoeroe Fajah Lourens weer gelukkig in de liefde

In een interview met Grazia verteld fitnessgoeroe Fajah Lourens weer helemaal gelukkig in de liefde te zijn met iemand die ze via een datingapp leerde kennen. Het zou gaan om de datingapp Innercircle. De twee merken al snel dat ze heel veel gezamenlijke interesses hadden en zijn sindsdien stapelgek op elkaar.

Fajah Lourens

Zo is de nieuwe vlam van Fajah Lourens ook heel sportief en trekt er regelmatig een paar uur op uit om door de natuur te fietsen. Dat is heel aantrekkelijk volgens Fajah. Het daten via een datingapp heeft meerdere voordelen zegt de 39-jarige fitnessgoeroe. Zo legde haar nieuwe vlam wel een link met “dat meisje” uit GTST, maar had verder geen idee wie ze was. Dan begint ze over haar en zijn sterrenbeeld. Zij is een Kreeft en hij is een Maagd en volgens Fajah Lourens past dat heel goed bij elkaar. Hij is ook ondernemer en heeft kinderen. Ongeveer een half jaar geleden begon ze met haar nieuwe liefde te daten en de eerste keer was in een vakantiehuisje in Drenthe. Daar hebben de twee lekker wijntjes gedronken. Ze zegt ook dat ze wat wijn drinken momenteel een beetje aan het minderen is.

Tijdens de eerdere relaties van Fajah Lourens ging ze vooral met jongere mannen. In die tijd was ze op zoek naar zichzelf, zegt ze daar nu over.

Over eerdere relaties:

Bij jongere mannen ging ik onbewust toch moederen en bemoeien. Daar werd ik gelukkig van, maar dat is helemaal niet gezond in een relatie. Als je zelf niet in balans bent, werkt het niet.

Nu heeft Fajah Lourens een goede balans gevonden met haar nieuwe vriend Bart. Dat komt vooral omdat ze samen op de juiste golflengte zitten, zegt de Fitnessgoeroe. “Het is heel gelijkwaardig tussen ons.”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: