Gigi Hadid vraagt media om dochtertje Khai niet te tonen

Fotomodel en televisiepersoonlijkheid Gigi Hadid vraagt via haar Instagram Stories aan de media of ze haar dochtertje Khai niet willen tonen. De oproep is gericht naar fotografen, fan accounts en de pers. Het model hoop dat de media haar wens respecteert, want zij en vader Zayn Malik willen graag dat Khai in alle vrijheid kan opgroeien en later zelf kan bepalen wanneer de wereld haar ziet.

Gigi Hadid

Gigi Hadid bedankt de paparazzi die zo respectvol en fatsoenlijk waren om afstand te houden toen het model daarom vroeg tijdens een trip naar New York. Daar spreekt ze haar waardering voor uit. Het model is wel gewend aan camera’s en flitsers, maar haar dochtertje is dat niet. Ze hoopt dat iedereen begrip heeft voor haar oproep en standpunt.

Gigi Hadid op Instagram:

Nu onze dochter groter wordt, is het steeds moeilijker om haar te beschermen tegen dat waartegen we haar willen beschermen. Ze vindt het heerlijk om de wereld te ontdekken! Tijdens onze laatste bezoekjes aan New York wilde ze haar zonnebril steeds afzetten om alles te bekijken. Ze begrijpt niet waarom ze daar afgeschermd wordt en wat wij willen voorkomen. Ik wil haar dolgraag de mooiste stad ter wereld laten zien, maar dan zonder een heel mediacircus dat bij het leven hoort van ouders die publieke figuren zijn.

Ik weet dat de regels per staat verschillen en ik heb meerdere kinderen uit New York op foto’s zien staan waarbij hun gezicht niet getoond wordt. Uiteindelijk heeft dat vooral te maken met de integriteit van de fotograaf, het medium of het fan account. Wat ik jullie graag wil meegeven is dat wij bewust nooit foto’s van onze dochter delen waarop haar gezicht te zien is. Onze wens is dat ze kan opgroeien in alle rust en zelf haar beslissing kan maken als het zo ver is. Het zou voor ons de wereld betekenen als jullie haar willen blurren op foto’s die van ons genomen worden. Ik weet dat het extra werk is, maar als nieuwe moeder wil ik alles doen om mijn kindje te beschermen. Hiermee hoop ik ook het gesprek op gang te houden wat betreft het beschermen van minderjarigen in de media, ook al komt dat vanuit een vrij publieke familie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: