Glennis Grace wordt de nieuwe coach bij The Voice of Holland

Nu Jan Smit er na één seizoen mee stopt, moet er een nieuwe coach komen bij The Voice of Holland. Nu mag Glennis Grace haar stoel omdraaien in het programma. Ze sprak wel vaker de wens uit om mee te mogen doen aan het programma en die droom komt nu uit. In 2020 werd er al met Glennis Grace gepraat over deelname aan het Tv-programma, maar toen werd er toch voor Jan Smit gekozen. De zangeres heeft al ervaring met talentenjachten, want in 2018 deed ze auditie in de Amerikaanse versie van America Got Talens. Glennis Grace plaatste een video van zichzelf in haar coachstoel op Instagram.

Glennis Grace

Glennis Grace op Instagram:

Van Amerika tot aan het songfestival heb ik mijn stem mogen laten horen op vele bijzondere podia. En nu aan mij de eer om jouw stem te horen en te coachen op dit bijzondere podium

Het is inmiddels al het twaalfde seizoen van de populaire talentenjacht en Glennis Grace zal in het RTL4 programma plaatsnemen naast Anouk, Ali B en Waylon. Dit is bevestigd door een woordvoerder van RTL4. Martijn Krabbé en Chantal Janzen zullen het programma presenteren. Jan Smit is in het komende seizoen niet meer te zien in The Voice of Holland omdat hij zijn agenda anders wil inrichten nu zijn 25-jarige jubileum er aan komt. Hij wil meer tijd voor zichzelf en zijn eigen muziek.

Glennis Grace heeft een moeilijke periode achter de rug na het overlijden van haar vader, het stuklopen van haar relatie en het getreiter van Jan Roos en Dennis Schouten in Roddelpraat. Qua werk gaat het de zangeres in ieder geval nog wel voor de wind. Zo trad ze in mei nog op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Daar keken rond de 183 miljoen kijkers naar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: