Guns N’ Roses-gitarist Slash 15 jaar clean

Afgelopen weekend vierde Guns N’ Roses-gitarist Slash dat hij al 15 jaar geen drank en drugs meer heeft gebruikt. In 2006 ging hij naar een afkickkliniek. Sindsdien is hij clean. De vriendin van Slash, Meegan Hodges, feliciteerde hem via Instagram en prees hem de hemel in vanwege die prestatie.

Slash guns n roses

De gitarist heeft nooit een geheim gemaakt van zijn verslavingen. Zo is in zijn biografie uit 2007 te lezen dat hij hartproblemen kreeg door de drank en drugs. Hij dronk heel veel en gebruikte er ook nog heroïne bij. Hij besloot om eerst met de drugs te stoppen om zijn hoofd leeg te maken en begon na te denken waarom hij toch elke keer weer in de verleiding kwam. Hij besloot op 3 juli 2006 om een afkickkliniek in te gaan en bleef daar 30 dagen aan zijn herstel werken. Hij leerde in de kliniek heel veel over zichzelf en heeft sindsdien geen druppel meer gedronken en geen drugs meer gebruikt.

Vriendin Meegan Hodges op Instagram:

Lieverd, gefeliciteerd met het feit dat je 15 jaar nuchter bent. Een verslaafde die dit weet te bereiken is in staat tot alles. Ik ben altijd al ontzettend trots op je, maar vandaag nog meer. Ik houd van jou tot aan de maan en terug!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: