Guus Meeuwis stelt zijn huwelijk met Manon weer een jaar uit

Eigenlijk zouden Guus Meeuwis en Manon Meijers vorig jaar al trouwen, maar corona gooide roet in het eten. En ook dit jaar gaan ze niet trouwen. In de 538 Ochtendshow van Frank Dane liet Guus Meeuwis zijn nieuwe single horen en toen vroeg de Radio DJ naar zijn huwelijk met de stylist van de sterren. Guus Meeuwis had haar in 2019 in Portugal ten huwelijk gevraagd. Guus antwoorde dat het huwelijk weer een jaartje opgeschoven is. “Het huwelijk is ook weer een jaartje opgeschoven eigenlijk. Zo schuiven we alles een beetje op, behalve deze single”, zei de zanger.

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis en Manon Meijers hebben hun huwelijksdag al helemaal gepland, maar weigerde daar iets over te zeggen op de radio. Op de vraag of het huwelijk in Nederland of het buitenland plaats zou vinden antwoorde Guus; “Het is overal, de liefde is overal”. Vorig jaar lieten de zanger en de styliste weten dat ze het huwelijksfeest uit zouden stellen vanwege de coronapandemie. Ze lieten toen wel weten dat het supergoed ging met de liefde en dat ze een huwelijk verdienen waar mensen elkaar kunnen omhelzen en dat daar geen 1.5 meter afstand bij past. Ze vinden de gezondheid van anderen belangrijker dan de dingen die gepland stonden. Daarom konden ze het wel accepteren.

Ondertussen zijn Guus Meeuwis en Manon Meijers wel gaan samenwonen in Tilburg. Daar heeft Guus een nieuwe villa die er volgens sommige mensen uit ziet als een crematorium. Over dat huis zijn vele berichten in de media verschenen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: