Hans Klok krijgt eigen theater in Amsterdam-Oost

Hans Klok kan straks eindelijk weer optreden. Hij gaat dinnershows geven in zijn eigen The Harbour Club Theater op Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost. De shows zullen in september van start gaan en het theater heeft de stijl Las Vegas. Het zal voor het eerst in anderhalf jaar zijn dat de illusionist weer op een vaste plek zijn shows kan geven.

Hans Klok

De show Vegas zal op 26 september in première gaan, zo werd bekend gemaakt tijdens de perspresentatie in het in aanbouw zijnde theater. Niet alleen Hans Klok zal daar te zien zijn, maar ook andere sterren uit de Nederlandse showbizz zullen er optreden. Vegas zal een club en restaurant in één zijn.

Hans Klok zou tien jaar lang optreden in Las Vegas, maar de coronacrisis stak daar een stokje voor. Na een half jaar wachten of hij weer shows kon geven in het Excalibur Hotel op de wereldberoemde Strip, had Klok er genoeg van en besloot weer terug te keren naar Nederland. Ook zal Hans Klok vanaf volgende week met een eigen show te zien zijn in een theatertent in Utrecht. Daarna zal hij een tour doen langs Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam. In december zal hij een kerstshow geven in Haarlem.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: