Het gaat helemaal top met door corona besmette Beatrix

Ondanks het feit dat ze besmet is met corona gaat het helemaal top met Beatrix, volgens koning Willem-Alexander. Beatrix kreeg corona op Curacao. Daar was ze voor een vierdaags werkbezoek en toen ze terugkwam werd ze positief getest. Beatrix is gelijk in thuisisolatie gegaan.

Beatrix corona

Tijdens haar verblijf op Curacao werd al duidelijk dat Beatrix twee vaccinaties en een boostervaccin heeft gehad. Beatrix is niet bij de pakken neer gaan zitten toen ze eenmaal positief getest was. Ze is in hele goede spirits en het gaat allemaal fantastisch, aldus de koning. Beatrix was in eerste instantie alleen een beetje verkouden, maar dacht zelf dat het door de airconditioning kwam.

Koning Willen-Alexander over Beatrix:

Er is gelukkig helemaal niks aan de hand. Alleen ze was een beetje verkouden, dacht dat het de airconditioning was in de tropen, ze heeft getest en was positief

De koning is iedereen dankbaar voor het getoonde medeleven:

Dus ik denk dat ik ook namens haar iedereen hartelijk dank voor het medeleven en de goede wensen, maar het gaat helemaal top met haar.

Aan het begin van het werkbezoek had Beatrix veel aandacht voor de coronapandemie en het natuurbehoud op het eiland en toen droeg iedereen braaf een mondkapje en hield afstand van elkaar. Hoe langer het werkbezoek duurde, des te meer werden de regels minder goed nageleefd. Of dat de reden is dat Beatrix corona heeft opgelopen is niet bekend.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: