Het gaat niet goed met André Hazes: Concerten België afgelast

André Hazes is al een tijdje van de radar verdwenen en er duiken steeds nieuwe geruchten op. Zo zou hij bij Sarah van Soelen weg zijn en aan de drugs zitten. De relatiebreuk werd ontkent door de vader van Sarah van Soelen, maar tot nu toe zijn de geruchten over drugsgebruik nog niet ontkent. De zanger zou sinds september met een burn-out kampen, maar insiders denken dat er meer aan de hand is met de populaire zanger.

Nadat eerder de concerten in Ahoy werden verplaatst naar volgend jaar zijn niet ook de optredens in Antwerpen afgelast. Daar zou André Hazes op 10,11 en 13 november optreden in de Lotto Arena. Het management van de zanger heeft dat vandaag bevestigd.

André Hazes Nieuws

Dat de zanger al een tijdje met zichzelf worstelt is ook niet zo vreemd aangezien er de afgelopen jaren genoeg is gebeurd in zijn leven. Het lijkt er op dat de relatiebreuken en ruzies in de familie de zanger niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Hij wordt nu behandeld door therapeuten die hem weer geestelijk gezond proberen te maken.

André Hazes zal toch snel weer moeten beginnen met optreden, want deze hele situatie heeft natuurlijk grote gevolgen op financieel gebied. Er is wel een oplossing gevonden voor de afgelaste concerten in België. Daar zal nu een Vlaamse versie van “Holland zingt Hazes” komen op de genoemde data. Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en Berget Lewis brengen hun versie van hits als Bloed, Zweet en Tranen, Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen en andere Hazes klassiekers ten gehore.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: