Het nieuwe album van Elton John is echt slecht

Tijdens de lockdown heeft Elton John samen met enkele andere wereldsterren hard gewerkt aan zijn nieuwe album, maar het eindresultaat is echt heel slecht. Het album bestaat voornamelijk uit bij elkaar geraapte nummers die hij met verschillende artiesten heeft opgenomen. Er zit geen vaste lijn in het album en blijkbaar geeft het werken met wereldsterren geen garantie op kwaliteit.

Elton John

De nummers zijn gemaakt in samenwerking met Dua Lipa, Lil Nas X, Eddie Vedder, Stevie Wonder en Miley Cyrus. Misschien komt het daardoor dat de nummers op het album van links naar rechts schieten zonder dat de muziek je echt grijpt. Elton John noemt het album een terugkeer naar zijn basis als sessiemuzikant. Toch vragen wij ons af of die terugkeer echt slim was gezien de matige kwaliteit van het nieuwe album.

Het album staat vol met waardeloze covers van Nothing Else Matters en It’s A Sin, maar ook de nummers Learn to fly en Always love you zijn eigenlijk niet om aan te horen. Lil Nas X zingt het op One of me: Just stick to what you best at. Had Elton John dat advies maar opgevolgd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: