Ik hou voor altijd van je, schrijft Kim Kardashian aan Kanye West

Ondanks dat Kim Kardashian drie maanden geleden de scheiding in gang heeft gezet zei ze vandaag op Instagram “Ik hou voor altijd van je” aan Kanye West. De rapper is 44 jaar geworden en Kim is hem op deze dag dus nog niet vergeten. Ze schreef de woorden bij een foto van hun gezin in een vliegtuig. Daar bleef het niet bij, want ook in haar Stories op Instagram stond ze stil bij de verjaardag van de 44-jarige rapper.

Kanye West Kim Kardashian

Onlangs vroeg Kim Kardashian de scheiding aan omdat ze niet langer tegen zijn wispelturigheid kon. De rapper heeft een bipolaire stoornis die een hevige impact op het hele gezin had. Ook in de media en op social media was regelmatig te zien dat Kanye West een man van extremen is. Zo stormde hij al eens het podium op toen Taylor Swift een award zou krijgen tijdens de MTV Video Music Awards omdat hij van mening was dat Beyoncé de award moest krijgen. Ook deed de rapper een poging om president van de Verenigde Staten te worden.

Toch is Kanye West een zeer succesvolle rapper die miljoenen albums verkocht heeft. Kim Kardashian omschrijft hem in interviews als een briljant, maar gecompliceerd persoon.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: