Jaimie: In The Vaes Lane vanaf 15 juli weer op Discovery+

Vanaf 15 juli kunnen we op Discovery+ weer kijken naar een nieuw seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. Over de inhoud is nog niks bekend gemaakt. Eerst was het vrij duidelijk dat er naar het huwelijk van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine toegewerkt zou worden. Jorik scholten en Jamie Vaes zouden op Ibiza in het huwelijk treden nadat de trouwerij eerder al was uitgesteld door de coronacrisis.

Jaimie: In The Vaes Lane

Hoe de serie Jaimie: In The Vaes Lane er nu uit komt te zien is onduidelijk nadat ze vorige maand op Ibiza werd mishandeld door Lil’ Kleine. Volgens getuigen rende Jaimie Vaes bebloed en met gescheurde kleren de hotellobby in. Het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak na twee dagen waarna het stel een ongeloofwaardige verklaring via een video naar buiten bracht. Echt antwoorden op de vraag wat er echt gebeurd was op Ibiza deed het stel niet en ook hun management en het platenlabel van Lil’ Kleine zwegen verder over het incident.

Het is dus de vraag of dit verhaal meegenomen zal worden in het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. Als je dat wil weten, moet je dus vanaf 15 julie de serie gaan kijken op Discovery+.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. juni 28, 2021

    […] op dat Jamie nu vaker bij haar beste vriend Koen Kardashian is. In de nu uitgebrachte trailer van Jaimie: In The Vaes Lane zegt ze; “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee! Dit is het laatste dat ik had gewild. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: