Jaimie Vaes valt Yvonne Coldeweijer aan in interview met Robbert Rodenburg

Jaimie Vaes heeft een interview gegeven met Robbert Rodenburg over haar relatie met Lil KLeine en daarin opent ze frontaal de aanval op Yvonne Coldeweijer. In dat interview stelt Jaimie Vaes dat Yvonne Coldeweijer een obsessie heeft en heel ongelukkig moet zijn of liefde tekort komt.

Jamie Vaes

Toch kan niet ontkent worden dat Jaimie Vaes een heleboel van de ellende die ze nu ervaart over zichzelf heeft afgeroepen. Tenslotte was het Jaimie die de bekende beelden van de mishandeling door Lil Kleine zelf naar Yvonne Coldeweijer heeft gestuurd. Dat had geheim moeten blijven, maar toen Jaimie er voor koos om in de media te liegen over bepaalde gebeurtenissen voelde Yvonne zich genoodzaakt om zichzelf te verdedigen. Dat neemt Jaimie haar niet in dank af en nu is er sprake van “haat”.

Als Jaimie ook zo standvastig was tijdens haar relatie met Lil Kleine, dan had ze nu niet in deze situatie gezeten, maar ze koos er voor om te liegen, haar vrienden te laten liegen en ze bleef liegen toen de relatie voorbij is. Natuurlijk is het heel onprettig was Jaimie Vaes heeft meegemaakt me de kleine pauperkabouter, maar het feit dat Jaimie Vaes over veel dingen gelogen heeft en blijft liegen zegt ook veel over haar.

Vorig jaar nam Jaimie Vaes Yvonne Coldeweijer in vertrouwen en stuurde haar het filmpje toe waarop ze wordt mishandeld door Lil KLeine. Op de beelden was volgens de media te zien dat de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen een autodeur klemde. Iets wat Jamie nooit ontkracht heeft, maar waar ze nu maanden later wel op terug komt. Nu zegt ze dat haar hoofd helemaal niet tussen de autodeur zat. Dat verhaal zou opgeblazen zijn door de media, maar Yvonne Coldeweijer toonde aan dat mevrouw vaes een loopje met de waarheid nam.

In het interview met Robbert Rodenburg vertelde Jamie ook waarom ze de beelden naar de juicekoningin heeft gestuurd. Yvonne kwam het eerst bij haar op omdat die al uitgesproken had dat mensen in Amsterdam al wisten wat er zich achter de voordeur van Lil Kleine en Jamie Vaes afspeelde. Omdat Yvonne een vrouw is, dacht Jamie dat ze zich bij haar veilig zou voelen als ze de informatie deelde. Dat was misschien ook wel zo geweest als Jamie er niet zelf voor koos om te liegen in de media.

Tussen Jamie en Yvonne komt het nooit meer goed. Toch is Jamie Vaes haar wel dankbaar, want zonder haar hulp had ze misschien nog wel in die onveilige relatie gezeten. Toch is Yvonne Coldeweijer 180 graden gedraaid als het om haar mening over Jamie Vaes gaat. Al schijnt Jamie niet te begrijpen dat ze dit voor een groot deel over zichzelf heeft afgeroepen. Ze kruipt nu in de slachtofferrol in een interview met een goede bekende.

Zo schreef Yvonne Coldeweijer bijvoorbeeld over een feestje dat Lil Kleine gegeven zou hebben naar aanleiding van de berichten die gingen over het feit dat Jamie haar hoofd helemaal niet tussen de autodeur geklemd had gezeten. Dat die leugen van Jamie doorgeprikt is, was natuurlijk ook wel een feestje waard. Het gekke is dat Jamie Vaes niet zegt dat ze boos is op Lil Kleine vanwege dat feestje, maar ze is wel boos op Yvonne Coldeweijer omdat ze een bericht plaatst over dat feestje. Blijkbaar zitten de prioriteiten van Jamie Vaes nog niet helemaal op de juiste plek.

Deze soap zal nog wel even doorgaan vrezen wij..

Life of Yvonne

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: