Je kan nu overnachten in het originele Home Alone huis

Ben jij een echte Home Alone fan? Dan kun je nu overnachten in het originele Home Alone huis uit de film. Speel nu zelf de eerste Home Alone-film uit 1990 na. De oudere broer van Kevin, Buzz (Devin Ratray), organiseert eenmalig een verblijf voor vier personen. Op 12 december kun je het originele Home Alone huis huren via Airbnb.

Home Alone Huis

© Airbnb

In de Home Alone film uit 1990 gaan de ouders rond de feestdagen op vakantie naar Parijs. Ze vergeten de kleine Kevin echter mee te nemen. Die krijgt thuis te maken met twee inbrekers. Kevin weet de mannen op hilarische wijze keer op keer in de maling te nemen. Na de eerste film kwamen er nog meer versies van de film uit. De laatste kwam kort geleden uit en heet Sweet Home Alone.

Buzz in het persbericht:

Je kent me misschien niet als een heel hartelijk persoon, maar ik ben volwassen geworden en ik zou graag mijn ouderlijk huis, zelfs mijn pizza, met jullie willen delen deze feestdagen. Probeer mijn tarantula, Axl, deze keer niet los te laten.

De opbrengst van het verblijf in het huis van de McCallister-familie zal geheel ten goede komen aan het La Rabida-kinderziekenhuis in Chicago. Tijdens het verblijf kunnen de gasten pizza eten en ook een echte tarantula ontmoeten die Axl heet. OOk zal het huis er net als in de film uit komen te zien, inclusief decoraties.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: