Jennifer Aniston emotioneel door Friends reünie

Het was niet alleen voor de fans geweldig dat er na al die jaren een Friends reünie was, maar ook voor de hoofdrolspelers zoals Hennifer Aniston. Zo liet Jennifer Aniston tijdens een interview met SiriusXM weten dat het een zeer emotioneel samenzijn was. Zo zouden ze het er voor de opnames wel over hebben gehad en het zelfs een beetje geromantiseerd hebben. Toch was het heel erg bijzonder om weer in de studio te zijn waar alles werd opgenomen. Volgens Jennifer Aniston leek het wel alsof het gisteren was dat ze met de opnames van Friends bezig waren. Na het filmen van de laatste aflevering wilden ze de studio ook helemaal niet verlaten. “Zo bijzonder was onze tijd samen”, aldus Aniston.

Jennifer Aniston

Ze hadden van tevoren wel gesproken over wat ze zouden kunnen verwachten, maar eigenlijk was het voor hen ook één grote verrassing. Toen ze eenmaal weer in de studio rondliepen voor de reünie zagen ze al die decorstukken weer waar ze zoveel herinneringen aan hebben. Ze zaten gelijk weer in een achtbaan van gevoelend en herinneringen. Jennifer Aniston aka Rachel Green vond het geweldig om dit samen te beleven met de cast van Friends.

Volgens Jennifer Aniston was dit ook het perfecte moment om definitief afscheid te nemen en een punt achter hun tijd samen te zetten. “Het is goed zo”, zou de actrice gezegd hebben.

Jennifer Aniston:

Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen geraakt zijn door de reünie, want dat geeft aan dat we iets hebben neergezet dat 27 jaar later nog steeds relevant is. Het feit dat miljoenen mensen ons als hun vrienden hebben opgenomen in hun eigen leven is het mooiste compliment dat je kunt krijgen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: