Jennifer Aniston nog steeds goed bevriend met ex Brad Pitt

Jennifer Aniston gaf een interview aan de Amerikaanse radio deejay Howard Stern en vertelde daar nog steeds goed bevriend te zijn met haar ex-man Brad Pitt. Ze was van 2000 tot 2005 getrouwd met de populaire acteur die ook op zijn 57ste nog steeds het hoofd van veel vrouwen op hol brengt. Fans hopen dat de twee ooit weer samen komen, maar die optie lijkt uitgesloten. Toch kunnen de twee nog altijd prima door één deur.

Jennifer Aniston Brad Pitt

In 2020 deden ze allebei mee aan een live ’table reading’ van de film Fast Times at Ridgemont High uit 1982. Dit was opgezet door acteur Sean Penn die geld in wilde zamelen voor een goed doel. Tijdens de livesessie via Zoom moesten Brad en Jennifer elkaars geliefden spelen. Jennifer verteld in het interview dat ze snapt dat mensen dat gek vonden omdat ze getrouwd waren geweest. Zo hebben ze dat moment zelf niet ervaren, want Jennifer en Brad zijn nog steeds vrienden. “we zijn maatjes, we zijn goed. Niks meer en niks minder. Er is absoluut geen sprake van moeilijke toestanden tussen ons,” aldus Jennifer.

Een nieuwe echtgenoot vinden heeft geen prioriteit voor Jennifer Aniston. Ze was van 2015 tot 2017 getrouwd met acteur Justin Theroux. Ze zou het wel fijn vinden om weer een partner te vinden, maar daar hoeft ze niet zo nodig mee te trouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: