Johan Derksen kritisch over De Oranjezomer

Ook nu het Nederlands Elftal het EK heeft verlaten moeten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp dagelijks tweemaal De Oranjezomer maken. Johan Derksen is daar nogal kritisch over en is van mening dat daar niet goed over nagedacht is. De mannen worden tot 6 augustus vaak ingezet door SBS6. Tijdens het EK maken ze tweemaal op een avond De Oranjezomer en daarna maken ze één dagelijkse uitzending met de Olympische spelen en de Tour de France. Dat is haast niet te doen, zegt Derksen daar over. Johan Derksen kan ook makkelijk kritisch zijn, want hij hangt zijn TV carrière binnenkort toch aan de wilgen.

Johan Derksen

Hij hekelt vooral de lange reclameblokken. “Kijk, wij zitten daar niet omdat wij zo interessant zijn, maar omdat er reclameblokken weggezet moeten worden. Het grappige is: als een bandje twee minuten speelt, vinden ze dat te lang.”, aldus Johan Derksen. Toch snapt hij wel dat zij betaald worden dankzij die reclameblokken, maar Derksen is van mening dat je met zulke lange reclameblokken juist mensen wegjaagt.

Binnenkort heeft Johan Derksen een week vakantie en daarna begint zijn allerlaatste televisieseizoen. Hij kan niet wachten om zijn handen vrij te hebben om te kunnen doen wat hij leuk vindt. Nu het einde van de coronacrisis in zicht is, kan hij niet wachten om weer op pad te gaan met muzikanten. Ook kan zijn laatste tour The Sound of The Blues & Americana worden afgerond. Dat wordt tijd, want Derksen is alweer bezig met het organiseren van een nieuwe tour in 2022. Hij moet alleen nog even rustig nadenken over welke muzikanten hij voor die tour wil uitnodigen. Daarnaast is hij ook nog eens één van de organisatoren van het Bluesfestival in Grolloo.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: