Johnny de Mol is schuldig volgens Johan Derksen en René van der Gijp

Volgens Johan Derksen en René van der Gijp is er geen twijfel mogelijk dat Johhny de Mol schuldig is aan de mishandeling van zijn ex-vriendin Shima Kaes. In hun talkshow Vandaag Inside stelden beide mannen dat de mishandeling wel aangetoond is door het politierapport met foto’s en medische verklaringen. De mishandeling is volgens Van der Gijp en Derksen wel aan te tonen.

Johnny de Mol mishandeling

Johnny De Mol besloot om in zijn eigen talkshow HLF8 met een verklaring te komen en ontkende alle beschuldigingen. Hij besloot dat te doen nadat HP/De Tijd met een publicatie kwam waarin Shima Kaes vertelde geslagen en geschopt te zijn door de zoon van de machtigste mediabaas in Nederland. Volgens Johnny de Mol is er niks waar van die verhalen. Eerder lekte al uit dat Shima Kaes had geprobeerd om geld af te persen van de famile De Mol. Ze zou deze verhalen voor zich houden als John de Mol haar genoeg zou betalen. Hierop besloten John de Mol en Johhny de Mol aangifte wegen afdreiging te doen.

Johhny de Mol in zijn statement:

In alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake.

Volgens Johan Derksen en René van der Gijp was de eerste fout van John de Mol dat hij zijn zoon een talkshow gaf. Johhny de Mol zou niet alleen ongeschikt zijn, maar ook een drank- en drugsprobleem hebben gehad. Het lijkt er op dat ze willen zeggen dat John de Mol had moeten weten dat er zulke verhalen naar buiten zouden komen over de “ruige periode” van Johnny de Mol.

AD-columniste Angela de Jong zat ook aan tafel bij de heren en vroeg zich af wat Derksen bedoelde met de opmerking dat hij de verklaring van Johnny de Mol niet geloofde. “Nou, als er een politierapport is met medische verklaringen en foto’s van dat meisje, dan zullen ze het aan kunnen tonen”, zei Derksen daarover.

Ook ging het nog even over misdaadjournalist John van den Heuvel die bij RTL Boulevard sprak over een schandpaal en dat de voor Johnny de Mol ontlastende verklaringen waren weggelaten uit de mediapublicaties. Angela de Jong zei daarover dat het dossier niet mals was en Van der Gijp was nog iets stelliger en zei; “Het is natuurlijk gebeurd.”

Johnny de Mol ging zelf niet in op de inhoudelijke kant van de beschuldigingen, maar wanneer dit een zaal wordt, dan zal hij zich verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Dat zal dus wel een rechtbank worden.

Johhny de Mol en Shima Kaes kregen in 2014 een relatie en in april 2015 besloten ze om bekend te maken dat ze waren verloofd. Een maand later waren ze alweer uit elkaar. Een paar jaar later besloot Shima Kaes om Johnny de Mol te beschuldigen van zware mishandeling en eind 2020 deed ze daadwerkelijk aangifte van mishandeling en poging tot doodslag. Ze is deze week voor het eerst gehoord door de recherche, zo maakte haar juridisch adviseur bekend.

De hele aangifte draait om drie verschillende incidenten. In Mexico, Amsterdam en op Ibiza. Tijdens die incidenten zou Johnny de Mol haar hebben geschopt, geslagen en geprobeerd hebben om haar te wurgen. Shima Kaes durfde, volgens eigen zeggen, eerst geen aangifte te doen uit angst voor represailles van de familie De Mol. Toen de mishandelingen in een boek over de familie De Mol werden beschreven, besloot ze om alsnog aangifte te doen.

Johnny de Mol heeft de aantijgingen al eerder ontkend en verklaarde eerder al dat hij de aangifte niet zag aankomen. Volgens Johnny de Mol is het ook heel moeilijk om te begrijpen, want hij jad zelfs af en toe nog contact met zijn ex-vriendin. Zo condoleerde ze hem bij het overlijden van zijn oma en feliciteerde ze hem ook toen hij zich met Anouk verloofde en toen die zwanger was. Na zes jaar komt zo’n beschuldiging je dan rauw op je dak vallen, aldus de zoon van John de Mol.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: