Johnny de Mol zag de beschuldigingen van Shima Kaes niet aankomen

Dat Shima Kaes aangifte zou doen van zware mishandeling en poging tot doodslag zag Johnny de Mol niet aankomen, zo vertelde hij in het blad Linda. Hij werd voor het blad geïnterviewd door Barbara Barend. In het interview vertelt Johnny de Mol niet alleen over de aangifte van zijn ex, maar ook over het theater, zijn nieuwe talkshow, vader en moeder. Hij had van 2014 tot 2015 een relatie met Shima Kaes die hem tegenwoordig beschuldigd van zware mishandeling en een poging tot doodslag. Kaes heeft ook aangifte tegen Johnny de Mol gedaan. Volgens eigen zeggen durfde ze dat eerder niet vanwege de macht die de familie de Mol heeft.

Johnny de Mol mishandeling

Volgens Shima Kaes er door Johnny de Mol meerdere keren geweld zijn gebruikt. In Amsterdam maar ook op Ibiza en in Mexico zou de presentator losse handjes hebben gehad. Johnny de Mol zegt dat de beschuldigingen pertinent niet waar zijn en dat het hem allemaal heel erg raakt. Helemaal omdat hij in zijn programma’s vaak opkomt voor kwetsbare mensen en veel te maken heeft gehad met huiselijk geweld. Hij stelt wel eerlijk dat hij tijdens de relatie met Shima Kaes niet op zijn best was, maar ontkent de beschuldigingen van zware mishandeling en de poging tot doodslag.

Johnny de Mol in Linda:

Ik vind het ook heel moeilijk omdat we nog af en toe contact hadden. Zo heeft mijn ex me gecondoleerd toen mijn oma overleed, heeft ze me gefeliciteerd toen Anouk en ik ons verloofden en ook nog toen Anouk zwanger was. Dan komt zo’n hele zware beschuldiging bijna zes jaar na dato heel rauw op je dak vallen.

Een maand geleden vlogen er boven Katwijk en Amsterdam vliegtuigjes die opriepen om Shima Kaes te steunen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: